Vacature: universitair docent staats- en bestuursrecht (VU)

VUlogo_NL_530px_tcm9-201740De Vrije Universiteit te Amsterdam zoekt ten behoeve van de sectie Staats- en bestuursrecht een universitair docent Staats- en bestuursrecht.

De sectie Staats- en bestuursrecht biedt een dynamische en inspirerende werkomgeving. De sectie hecht grote waarde aan de kwaliteit van het onderzoek en onderwijs en aan een goede onderlinge werksfeer. Het onderzoek van de sectie is ondergebracht in de onderzoeksprogramma’s ‘Grondrechten, regulering en de verantwoordelijke overheid’ en ‘Public contracts: Law and Governance’.

Als universitair docent verzorgt u onder meer onderwijs op het terrein van het staats- en bestuursrecht in de bachelor- en masterfase van de opleiding Rechtsgeleerdheid. Daaronder vallen coördinatiewerkzaamheden, het leveren van een bijdrage aan onderwijsvernieuwing en de begeleiding van scripties. Daarnaast verricht u zelfstandig wetenschappelijk onderzoek en neemt u deel aan onderzoeksprojecten van de sectie. Tevens levert u een bijdrage aan (de werving van) extern gefinancierd onderzoek en/of onderwijs. Een deel van de functie-inhoud bestaat voorts uit het verzorgen van een bestuurstaak binnen de sectie of de faculteit.

Zie voor meer informatie de vacaturetekst (pdf).